AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuru armut görmek

Kahve falında kuru armut görmek

Kahve falında kuru armut görmek iş konusunda da yüzünün gülmeyeceğine, harama göz dikmeyeceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, gelecek günlerde yeni gelir kapılarınızın açılacağına, sosyal hayatta falı kapatan kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine delalettir.

Kahve falında kuru armut gördüyseniz:

  • Herhangi bir durumu hemen kavrayabilirsiniz.

Kahve falında armut kurusu görmek zaman bulmakta zorlanacağına, yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında kuru armut görmek yaşamın kolaylaşacağına ve yükün hafifleyeceğine, onunla birlikte uzun soluklu olacak bir aile hayatının ilk adımlarının atılacağına tabir olunur.

Kahve falında ayva armut görmek hanesinde iyi geçimin hüküm süreceğine, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, bu şekilde uğradığı bütün zararları bertaraf edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında armut vermek yapılan işte çok iyi ve bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında armut bahçesi görmek önemli bir lider haline geleceğine, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına yorulur.

Kahve falında armut ağacından armut toplamak ayıplanacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında muz ve armut görmek içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına ve büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, adının ülke dışında yayılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elma armut görmek elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir