Kahve falında kocayı sakallı görmek

Kahve falında kocayı sakallı görmek inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, rızkının genişleyeceğine, kasasının ağırlaşacağına, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, onunla kardeşten daha yakın olacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, başarıya giden yolunun aydınlık olacağına, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, eskisinden daha iyi ve daha başarılı bir hal alacağına delalettir.

Kahve falında kocayı sakallı gördüyseniz:

  • Yeni girişimlerde bulunmadan veya yeni plan ya da projelere başlamadan önce olası harcamaları doğru hesaplamanız gerekiyor.

Kahve falında kocayı sakallı görmek geçim sıkıntısına düşüleceğine ve üzüntü duyulacak bazı durumlar ve olaylarla karşılaşılacağına, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine işaret eder.

Kahve falında kocasını sakallı görmek ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, prestij kazanılacağına delalettir.

Kahve falında kocasını sakal traş etmek rahat bir hayata sahip olunacağına, iş hayatında kendi emeklerinin sonuçlarını alarak parlak bir geleceğe sahip olacağına yorulur.

Kahve falında kocasının sakalının uzadığını görmek işlerin düzeleceğine ve parasal olarak çok iyi olunacağına, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına yorulur.

Kahve falında kocasının sakalını kesmek Allah’ın izni ile her zaman başarılı ve bol rızklı olacağına, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında sakalları yolmak kısa bir zaman içinde sorunlarının büyük kısmından büyük bir azim göstermesi sayesinde kurtulacağına, kendisine daha uygun ve rahat edebileceği bir hayat kuracağına yorulur.

Kahve falında yaşlı beyaz sakallı adam görmek yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine rivayet eder.

Kahve falında sakalının kesildiğini görmek büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, ev sahibi olunacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir