AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocasını sakallı görmek

Kahve falında kocasını sakallı görmek

Kahve falında kocasını sakallı görmek doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, günaha girip, kalp kıracağına, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına ve ticaret ehli kimse haline geleceğine, işlerinin çok açılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına bunun da kendisini huzursuz edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin emellerine ulaşmayı başaracağına, maddi anlamda dolandırıcıların eline düşebileceğine delalettir.

Kahve falında kocasını sakallı gördüyseniz:

  • Fikir farklılıkları kaçınılmaz olabilir.

Kahve falında kocasını sakallı görmek durumunuzun iyileşeceğine ve maddi yönden güçleneceğinize, ardından yapılacak hamleler ve atılacak adımlar sayesinde iş hayatında hiç olmadığı kadar büyük başarılara ulaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kocasını sakal traş etmek kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, fal sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kocasının sakalının uzadığını görmek hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kocasının sakalını kesmek iyi bir kariyer edineceğine bu sayede herkes tarafından takdir edilen ve çok konuşulan kişi olmayı başaracağına, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına delalettir.

Kahve falında kocayı sakallı görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok daha iyi biryere ulaşacağına, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında kirli sakal görmek atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine inanılır.

Kahve falında jiletle sakal traşı olmak her açıdan eski hayatından çok daha iyi bir duruma girip, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında sakallı şerif görmek alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, insanlara karşı çok daha anlayışlı olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir