AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocasını sakal traş etmek

Kahve falında kocasını sakal traş etmek

Kahve falında kocasını sakal traş etmek yolunda giden çalışmalarının yarıda kalacağına, yaşayacağı olaylardan ötürü çok zorluk çekeceğine, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, fal sahibinin sevdiği kişiye kavuşacağına, böylece hayata yeniden sarılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine delalet eder.

Kahve falında kocasını sakal traş etmek gördüyseniz:

  • Keyifsiz konulardan bahsetme eğiliminde olursanız, karşı tarafın isteksizliğini ya da kayıtsızlığını kişisel algılamamanızda fayda var.

Kahve falında kocasının sakalını kesmek maddi gücünün azalacağına, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına işaret eder.

Kahve falında kocayı sakallı görmek karşısına çıkan bazı fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak kazancını daha arttıracağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kocasının sakalının uzadığını görmek eğer bu falı kapatan kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kocasını sakal traş etmek Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kocasını sakallı görmek belki de hayatının aşkını bulacağına, fal sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendini bıyıklı ve sakallı görmek duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, o işten ekmek yiyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında babayı sakal görmek üzüleceğine, yıpranacağına, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına işaret eder.

Kahve falında sakallı kişi görmek maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir