AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocasının organını görmek

Kahve falında kocasının organını görmek

Kahve falında kocasının organını görmek maddi kayıplarını fazlasıyla karşılayacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına ve kısa süre sonra da onları tamamen geçeceğine, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, tartışmaların kavgaya döneceğine, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kocasının organını gördüyseniz:

  • Sıkışıklığınızı giderecek çareler bulabilmeniz zor değildir.

Kahve falında kocasının organını görmek işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, iç dünyanızın sakinleşeceğine işarettir.

Kahve falında kocasının cinsiyet organını görmek büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve zor bir eğitim hayatının kolay bir şekilde aşılacağına alamet eder.

Kahve falında kocanın erkeklik organını görmek verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına ve çok daha büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında kocasının erkeklik organını görmek sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında üreme organını görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına, işlerinin günde güne daha iyi bir hal alacağına alamet eder.

Kahve falında erkek bebek organı görmek ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan fal, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri fal sahibini arkadan vurmak için kullanacağına, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine ve korkusuzca işinin başında duracağına yorulmaktadır.

Kahve falında eşinin erkek organını görmek kalkınacağına ve zenginlik elde edeceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına inanılır.

Kahve falında organ kusmak alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir