AnaSayfa / Genel / Kahve falında üreme organını görmek

Kahve falında üreme organını görmek

Kahve falında üreme organını görmek en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine, hayırlı işlere girileceğine, geçmişten gelen ve kişiye mutluluk veren bir haber sayesinde bir yolculuğa çıkılacağına, hayallerinin, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, deyim yerindeyse paranın pul olacağına, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine, sorunları hızlı bir şekilde ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında üreme organını gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizdeki kişilerin sizi engellemesine izin vermemelisiniz.

Kahve falında erkeğin üreme organını görmek iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında üreme organını görmek ters giden olayların düzeltileceğine, atılan adımlar sayesinde sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, kazanılan paranın bereketinin olmayacağına tabir olunur.

Kahve falında erkek üreme organı görmek kafa dinleyeceğine ve güzel vakit geçirerek sorunlardan uzak kalacağına, zarar ettiğini düşünürken bu işten kat be kat gelir elde edeceğine delalettir.

Kahve falında kendi üreme organını görmek yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına, işinin aksayacağına, kazancının düşeceğine işarettir.

Kahve falında üreme organı görmek gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, ün yapmayı başaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında kadın üreme organı görmek yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına alamet eder.

Kahve falında üreme organında kıl görmek işlerinin yoluna gireceğine, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına yorulur.

Kahve falında bayan üreme organı görmek sevilen bir kişi ile kurulan ortaklığın bozulacağına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir