AnaSayfa / Genel / Kahve falında organ kusmak

Kahve falında organ kusmak

Kahve falında organ kusmak duaların kabul göreceğine, yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, uzun sürecek bir kırgınlık yaşanacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine, çok kötü günler geçirileceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, yaşam içinde karşılaşılan problemlerin biteceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile hayırlı bir birliktelik yaşanacağına, çıkacağı bir yolculuktan iyi anlaşmalar yaparak döneceğine ve ailesine maddi anlamda katkı yapacağına, hayatı ile ilgili hem yeni planlar yapacağına delalettir.

Kahve falında organ kusmak gördüyseniz:

  • İstediğiniz yere varabilmek için aşırı harcamalar yapabilir veya anlamsız hareketlerde bulunabilirsiniz.

Kahve falında iç organları kusmak sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına, üstün başarılar ve büyük zaferler elde edeceğine inanılır.

Kahve falında organ kusmak alınan borçların ödenemeyeceğine, ondan faydalanacağına işaret eder.

Kahve falında iç organlarını kusmak deyim yerindeyse başa bela olan bir kişinin başının altından çıkan bir sorunun daha fazla büyümeden çözüleceğine ve ebeveynler için çok önemli olan bir konuda adım atılacağına, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına delalettir.

Kahve falında bir kızı erkek organıyla görmek deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına delalettir.

Kahve falında bir erkeğin organını görmek her zaman merhametli biri olarak davranılacağına ve sevap işleneceğine, her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında erkek organlı kadın görmek göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, hayallerini gerçekleştirmek için büyük bir inançla savaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sünnetsiz erkek organı görmek çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına, aile büyüklerinden birinin desteğinin alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kocasının cinsiyet organını görmek şansının ve bahtının açılacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir