AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük armut görmek

Kahve falında büyük armut görmek

Kahve falında büyük armut görmek onlarla iyi geçim halinde olacağına, kısa bir kırgınlık yaşanacağına, endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, tazeleneceğine, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine, ele güne muhtaç hallere geleceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine ve malının çalınacağına, ekmeğinin kesilmeyeceğine delalettir.

Kahve falında büyük armut gördüyseniz:

  • Bazı karışık durumlar yeni hamleler , değişiklikler yapmanızı ya da taşınmanızı gerektirebilir.

Kahve falında büyük armut görmek ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, hayatının güzelliği için her gün Allah’a şükredeceğine alamet eder.

Kahve falında çok büyük armut görmek her zaman neşeli olacağına, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine ve bazı zamansız tartışmalar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında büyük armut yemek kendisine kızacağına, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına işaret eder.

Kahve falında birine armut vermek başarıya giden yollarını açacağına, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına bunun da rahat şekilde yaşamasına vesile olacağına ve ekmeğinin de hiç kesilmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında armut ağacından armut yemek işlerinin kötüye gideceğine, adımlarını daha sağlam atacağına işarettir.

Kahve falında armut reçeli görmek verdiği sözleri yerine getirmek için uğraşacağına, parasal anlamda rahat edeceğine yorulur.

Kahve falında yerden armut görmek yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, bu yüzden maddi sıkıntıya düşeceğine, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında erik ve armut görmek sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine, sağlık problemleri içinde olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir