AnaSayfa / Genel / Kahve falında üzüm armut görmek

Kahve falında üzüm armut görmek

Kahve falında üzüm armut görmek çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, işlerinin açılacağına, elinde bulunan imkânların çok daralacağına, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına ve bu yüzden karşılaştığı bazı kötü olaylar ile zor durumlara düşeceğine, rahat şekilde yaşayacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, kendisine hem başarı ve şöhret hem de kazanç getireceğine, her zaman çok başarılı olacağına rivayet eder.

Kahve falında üzüm armut gördüyseniz:

  • Zaman zaman aşırı enerjik, zaman zaman da beklenmedik derecede bitkin olabilirsiniz.

Kahve falında armut üzüm görmek hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, kendisinin de bu fırsatı en doğru ve en akıllı şekilde kullanmayı başarıp, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına yorulur.

Kahve falında üzüm armut görmek yüzünden gülücüklerin, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine işaret eder.

Kahve falında armut ve üzüm görmek hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, maddi gücünün katlanacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine tabir olunur.

Kahve falında üzüm ve armut görmek bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kalınacağına, kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına alamet eder.

Kahve falında bahçeden armut toplamak kişinin bu zorlu süreci çok fazla bunalmadan, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, büyük fırsatlar yakalayacağına tabir olunur.

Kahve falında kış armudu görmek sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine işarettir.

Kahve falında ham armut yemek bir sebeple fal sahibinin deyim yerindeyse yıkılacağına, istediği başarıyı göstereceğine delalet eder.

Kahve falında muz ve armut görmek zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına, bol ve hayırlı kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir