AnaSayfa / Genel / Kahve falında üzüm ve armut görmek

Kahve falında üzüm ve armut görmek

Kahve falında üzüm ve armut görmek aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, çok hayırlı şeylere, muradına ereceğine, cesaret ve özgüven sahibi olacağına, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, hayatının kolaylaşacağına, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında üzüm ve armut gördüyseniz:

  • Her şeyi kendi başınıza halletmek zorunda değilsiniz.

Kahve falında üzüm armut görmek rahat ve kolay şekilde harcama yapacağına, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında üzüm ve armut görmek kendisindeki bu değişimin çevresi tarafından sevinçle karşılanacağına, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında armut ve üzüm görmek gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, üzüleceğine delalet eder.

Kahve falında armut üzüm görmek yanına kimseleri almadan yalnızca manevi hayatına yönelik iyileştirmeler yapacağına, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine ve aile hayatında çok daha iyi günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında iri armut görmek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, maddi ve manevi olarak çok hayırlı ve mutlu olunacak bir duruma gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında armut toplandığını görmek başarıların çoğalacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, bolluğa, berekete ve zenginliğe kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında dağ armudu görmek kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, tatsız sözlerin de unutulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında armut kurdu görmek tartışmaların son bulacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir