AnaSayfa / Genel / Kahve falında olmamış armut görmek

Kahve falında olmamış armut görmek

Kahve falında olmamış armut görmek kişinin ailesinden beklediği manevi desteği alacağını ve para konusunda da aile büyüklerinin teklifleri sayesinde zor günleri çabucak atlatacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine, elinin döneceğine, tüm özlemini gidereceğine ve çok mutlu olacağına, borçlarının kapanacağına, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına delalet eder.

Kahve falında olmamış armut gördüyseniz:

  • Zekice yatırımlar veya alımsatım işleri söz konusu olabilir.

Kahve falında armut seçmek zorluklarını aşmayı bileceğine, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında armut şeftali görmek hayatı içinde sürekli bir eşitlik ve denge olacağına, bunun için malından ve parasından vazgeçmeyi dahi göze alacağına tabir olunur.

Kahve falında birinden armut almak iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine, geleceği için de kendisine cesaret vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında armut ve şeftali görmek böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, örnek insan olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında armut soyduğunu görmek iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, insanlar arasındaki saygınlığını geri kazanacağına alamet eder.

Kahve falında armut yemek ve toplamak şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan bu sayede destek alabileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında armut ağacına çıkmak sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, resmi bir göreve getirileceğine ve üst makamlara çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında armut soymak rızkının eksileceğine, kazancının azalacağına, yüzünün eskisi gibi güleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir