AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz armut görmek

Kahve falında beyaz armut görmek

Kahve falında beyaz armut görmek çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, mevcut konforunun da devam edeceğine, mevcut aile ve iş yaşantısının çalkantılara sahne olacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, heveslerinin de azalacağına, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına ve çok sevecen ve hoşgörülü bir kişi olmasına rağmen etrafındaki insanlara olan güveninin biteceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz armut gördüyseniz:

  • Kesin açıklamalar yapmamalı, beyanatlar vermemelisiniz.

Kahve falında beyaz armut görmek iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, ev sahibi olunacağına, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine delalettir.

Kahve falında armut yemek kısa sürecek olan bir projenin bazı aksaklıklar yüzünden gitgide uzayacağına, hiçbir şeyin içinde ukde olarak kalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında iri armut görmek yaptığı bu şeylerin başarılı olması sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin istediği gibi gerçekleştirebileceğine işaret eder.

Kahve falında ölmüş birine armut vermek uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına, kişinin gerek bedenen, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elma ve armut yemek bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, büyük bir projeye girileceğine rivayet eder.

Kahve falında soyulmuş armut görmek üzüntülerin gideceğine, yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına delalet eder.

Kahve falında bahçede armut toplamak sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pişmiş armut görmek bir koyduğu işten yüz kazanacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir