AnaSayfa / Genel / Kahve falında cebinde kağıt para görmek

Kahve falında cebinde kağıt para görmek

Kahve falında cebinde kağıt para görmek sevdiği kişi ile çok güzel bir birliktelik yaşayacağına, gözden uzak olduğu zaman gönüllerden de uzak olacağına, en basit olayların bile büyük birer problem haline geleceğine, hayatının karışacağına, kişinin can derdine düşeceğine, kişinin eksiklerini, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, dedikodular yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlarla uğraşmak zorunda kalınacağına, aklına koyduğu her işte muvaffak olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cebinde kağıt para gördüyseniz:

  • Fiziksel dağınıklık durumunda olabilirsiniz.

Kahve falında cebinde kağıt para görmek yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Kahve falında cebine kağıt para koymak zorlukların ve sıkıntıların aşılacağına, yaşamına yeni bir yön vereceğine delalet eder.

Kahve falında kağıt parayı cebine koymak nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine inanılır.

Kahve falında cebinden kağıt para çıkarmak daha büyük adımlar atılacağına, bir anda yükseleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cebinde kağıt para bulmak insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, eşinin kendisine her konuda destek vereceğine yorulur.

Kahve falında cebinde para olduğunu görmek dünya yaşantısında çok rahat edeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına işarettir.

Kahve falında pantolon cebinde para görmek daha da kötü bir durumda olanlar için yardım eli uzatacağına, ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin cebinde para görmek işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine ve sevdiği kişi ile neredeyse arasının açılmasına sebep olacak olaylar ile karşılaşacağına, elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir