AnaSayfa / Genel / Kahve falında armut reçeli görmek

Kahve falında armut reçeli görmek

Kahve falında armut reçeli görmek rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, karakterinin gittikçe oturmaya başlayacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, onun ön ayak olması sayesinde ekmek sahibi olacağına, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, her koşulda kişi için mutluluk verici olayların yaşanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine işarettir.

Kahve falında armut reçeli gördüyseniz:

  • İş hayatınızda veya maddi başlıklı konularda düşünceli davranmanın olumlu karşılığını görebilirsiniz.

Kahve falında armut reçeli görmek kazancını arttıracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, herkesten ileriye gideceğine işarettir.

Kahve falında kabak reçeli yemek geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında elma reçeli yapmak sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, kazancını çoğaltacağına işarettir.

Kahve falında dut reçeli görmek iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, çok zor durumlara düşeceğine, ailesinin onayını da alarak evlilik yolunda ilk adımı atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kayısı reçeli yemek eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, ev içinde mutluluğun artacağına işaret eder.

Kahve falında reçel kavanozu kırmak sıkıntılarının daha da artacağına, işlerini yoluna koyacağına, bu sayede çok büyük kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kivi reçeli görmek duyduğu üzüntülerin ve endişelerin sona ereceğine, sahip olacağı itibar ve zenginlik sayesinde de her zaman ayrıcalık ve özel muamele göreceğine delalet eder.

Kahve falında çilek reçeli istemek çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, lüksünün ve konforunun da baki olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir