AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurtlu armut görmek

Kahve falında kurtlu armut görmek

Kahve falında kurtlu armut görmek aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına, refah içinde yaşayacağına, geçim sıkıntısından kurtulacağına, yaşanan bir olaydan fazlasıyla etkilenmek yüzünden sosyal ilişkilerini askıya alacağına, kalbinin küt küt edeceğine, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, insanlar tarafından çok sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına yorulur.

Kahve falında kurtlu armut gördüyseniz:

  • Rutin ya da resmi programınızın dışına çıkmalısınız.

Kahve falında kurtlu armut görmek çok başarılı ve ses getiren bir firma sahibi olacağına, özlemelerin son bulacağına, yokluğun biteceğine rivayet eder.

Kahve falında armut kurdu görmek kazancın her kuruşunun helal olduğuna ve kısmet geleceğine, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında kurtlu armut yemek yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mor armut görmek huzur kaçıran olayların sona ereceğine, o kimselerden menfaat göreceğine ve fayda bulacağına inanılır.

Kahve falında ağaçta armut toplamak isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, zahmete düşeceğine delalettir.

Kahve falında armut verdiğini görmek endişe ettiği durumlardan kurtulacağına, sevgi ve barış ortamına kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında armut fidanı görmek edilen tövbenin Allah katında kabul edileceğine, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine işarettir.

Kahve falında elma ve armut yemek ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, hırsla ve büyük bir inançla ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir