AnaSayfa / Genel / Kahve falında tatlı armut yemek

Kahve falında tatlı armut yemek

Kahve falında tatlı armut yemek sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, hem verimi yükselteceğine, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine, bir süre sosyal hayatından ve lüksünden de yoksun kalacağına, her türlü iş pürüzünü yok ederek geleceğe daha umutlu bakacağına, eş, dost ya da akrabalardan birine verilen sözlerin parasal sorunlar yaşanması yüzünden ödenemeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tatlı armut yemek gördüyseniz:

  • Başkalarının yaptıkları veya söyledikleri kontrol dışına çıkabilir.

Kahve falında tatlı armut yemek evdeki hesabın çarşıya uymayacağına ve bu nedenle de gerek maddi gerekse manevi anlamda zarara uğrayıp çok kötü günler geçireceğine, yaşama hevesinden olacağına ve yarınlarına dair tüm umutlarını kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında armut tatlısı görmek rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına, gülen yüzünün solacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, hayallerinin söneceğine inanılır.

Kahve falında tatlı armut görmek kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bahçede armut yemek eşinden ve çocuklarından saygısızlık ya da nankörlük görmeyeceğine, mutlu bir ruh haline girileceğine ve olumlu eleştirilere maruz kalınacağına delalettir.

Kahve falında iri armut yemek bol para kazanacağına, sevdiklerine kavuşacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine, hem çok büyük başarılar ve paralar kazanacağına delalet eder.

Kahve falında armut toplamak ve yemek keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, onun istediği yoldan gideceğine işarettir.

Kahve falında ağaçtan armut koparıp yemek uzun zamandan beri içinde saklayıp kimseye söyleyemediği bir şeyi söyleyip kurtulacağına, araba alınacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında elma ve armut yemek isabetli adımlar atılacağına, gelecekte kişinin insanlığa faydalı işlerde çalışacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir