AnaSayfa / Genel / Kahve falında incir ve armut yemek

Kahve falında incir ve armut yemek

Kahve falında incir ve armut yemek çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine, ancak Allah yolunda bazı hizmetlerde bulunup mazlumlara yardım ederse kısa zaman içinde hayallerini gerçekleştirebileceğine, üzüntülerinin ve endişelerinin sona ereceğine ve yaptığı işlerde her zaman bolluk ve bereketin hâkim olacağına, adının ve şanının yürüyeceğine, kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, işlerinin aksayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine inanılır.

Kahve falında incir ve armut yemek gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarınızla bir araya gelebilir veya sevdiğiniz kişilerle gelecek planları yapabilirsiniz.

Kahve falında incir ve armut yemek işindeki ününün de tabiri caizse alıp yürüyeceğine, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında incir armut görmek işlerinin bozulup, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına yorulmaktadır.

Kahve falında armut ve incir görmek özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında küçük armut yemek vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine ve onlarla her zaman gurur duyacağına, sorunların son bulacağına inanılır.

Kahve falında dalında armut yemek aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına delalettir.

Kahve falında oruçlu iken armut yemek bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil armut yemek aile hayatında dilediği her şeye en iyi koşullarda sahip olacağına, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine alamet eder.

Kahve falında büyük armut yemek rahat, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir