AnaSayfa / Genel / Kahve falında taşladığını görmek

Kahve falında taşladığını görmek

Kahve falında taşladığını görmek olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına, hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, başarılarının daim olacağına, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, onlar sayesinde kalkınacağına, güvendiği kişilerin kendisini yarı yolda bırakabileceklerine ve fal sahibi için belki de kabus gibi geçecek şanssız bir dönemin yaşanacağına, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında taşladığını gördüyseniz:

  • Aile büyüklerinden gelebilecek kısıtlamalar sizi rahatsız edebilir.

Kahve falında araba taşlamak birçok yeni fikir edinileceğine, dostlarıyla bir araya geleceğine, deşarj olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şeytanı taşlamak deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, elinin darlık görmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında şeytan taşlamak yaşanan tüm sorunların sona ereceğine, hasta olan kişilerin hastalıklarını Allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına delalettir.

Kahve falında tilki taşlamak büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, bereket ve zenginliğe kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında domuzu taşlamak eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, manevi olarak kalbin Allah aşkı ile dolacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaplumbağa taşlamak büyük sorunların yaşanacağına, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına tabir olunur.

Kahve falında insan taşlamak eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, sorunlarının çözüleceğine, dertlerinin biteceğine, sağlığının yerine geleceğine, dileklerinin de kabul olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında düşmanı taşlamak sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, kısa süreli hastalık yaşamasına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir