AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocasını zayıflamış görmek

Kahve falında kocasını zayıflamış görmek

Kahve falında kocasını zayıflamış görmek yüksek moralli olacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, malın ve paranın da arttıkça artacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirip çok daha rahat bir hayata sahip olacağına, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına yorulur.

Kahve falında kocasını zayıflamış gördüyseniz:

  • İlerleyen zamanda, esnek davranmadığınız için çok pişman olabilirsiniz.

Kahve falında kocasını zayıflamış görmek bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına delalettir.

Kahve falında kişiyi zayıf görmek işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine, maddi zarara uğrayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında zayıf not almak işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine tabir olunur.

Kahve falında tanıdığını zayıflamış görmek dedikodu edeceğine, çok büyük zenginliğe sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında ölüyü zayıf görmek yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, kazancın günden güne artacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına işarettir.

Kahve falında sınavdan zayıf aldığını görmek bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğini zayıf görmek mallarının da hayırlı olacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine inanılır.

Kahve falında çok zayıf olmak şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına ve eşler ya da sevgililer arasına kırgınlık ve uzun bir ayrılık süreci gireceğine, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir