AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğini zayıf görmek

Kahve falında sevdiğini zayıf görmek

Kahve falında sevdiğini zayıf görmek verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, dertlerin ve sorunların aşılacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, hayır getirecek bir yola girileceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğini zayıf gördüyseniz:

  • Bir an da, yaptığınız planların veya amaçlarınızın istediğiniz şekilde ilerlemeyebileceği fikriyle karşı karşıya kalabilirsiniz.

Kahve falında sevdiğini zayıflamış görmek iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, maddi kayıpların sona ereceğine ve tekrar birikim yapmaya başlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğini zayıf görmek eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine inanılır.

Kahve falında zayıflamış insan görmek helal rızka, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, lüksünün, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında zayıflayan birini görmek hiç beklemediği bir yerden para geleceğine, elinin darlaşacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında zayıflamış olmak aile hayatında çok sevindirici haberler alacağına, bekarlar için hayalini kurdukları gibi bir kısmetle evlilik gerçekleştireceklerine, tersliklerin yoluna gireceğine alamet eder.

Kahve falında aynada kendini zayıf görmek işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında zayıf kurbanlık görmek zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, daha bol kazanca sahip olunacağına ve zenginlik elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında zayıf deve görmek sayfiye bir yerde kafa dinleyip, kendisi ile baş başa kalacağına, hak yiyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir