AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyü zayıf görmek

Kahve falında ölüyü zayıf görmek

Kahve falında ölüyü zayıf görmek ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, borçlarının ödeneceğine, gelirinin sürekli olacağına, artık tamamen ümitsizliğe kapılacağına, ancak bu kazancın yeteri kadar uygun bir yere ve doğru bir şekilde aktarılamamasından ötürü çok büyük sorunlar yaşanacağına, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine ve kısa bir süre içinde çok büyük bir mutluluk duyacağı ve büyük bir rahatlama yaşamasına yardım edecek bir tatile çıkacağına delalettir.

Kahve falında ölüyü zayıf gördüyseniz:

  • Bazı bilgileri, delilleri ya da ipuçlarını görmezden gelmeye çalışan kişiler akıllı bahaneler üretebilir.

Kahve falında ölüyü zayıflamış görmek bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına, sıkıntılarının geçeceğine yorulur.

Kahve falında ölüyü zayıf görmek büyük zorluklar yaşayacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına inanılır.

Kahve falında başka birini çok zayıflamış görmek sorunların çabucak halledileceğine, bolluğun ve bereketin geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında şişmanı zayıf görmek yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, çocuk sahibi olunacağına, kendisi için isabetli kararlar alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında zayıflamış olduğunu görmek sevinç gözyaşları döküleceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, kişinin muradına ereceğine ve yaşamak istediği herşeyi yaşama şansına nail olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında zayıf adam görmek planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına alamet eder.

Kahve falında zayıf birini şişman görmek iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, başarılı bir kişi olunacağına ve dertlerin biteceğine inanılır.

Kahve falında kızını zayıflamış görmek şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, huzurlu günler geçirileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir