AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdığını zayıflamış görmek

Kahve falında tanıdığını zayıflamış görmek

Kahve falında tanıdığını zayıflamış görmek kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, helal ekmek yeneceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, çaresizleşeceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına, bahtının ve geleceğinin de parlak olacağına, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına ve kendisini daha rahat hissedeceği bir döneme gireceğine, dertlerin en kısa zamanda biteceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına, bazı sırların açığa çıkacağına, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tanıdığını zayıflamış gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi sinirlendirmeye çalışabilirler.

Kahve falında bir tanıdığını zayıflamış görmek uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına ve kulluk görevlerini tam olarak yerine getireceğine işarettir.

Kahve falında tanıdığını zayıflamış görmek girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylerin neredeyse herhangi bir zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında uzun ve zayıf yılan görmek hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, kişisel problemlerini çözeceğine yorulur.

Kahve falında düşmanını zayıf görmek rakiplerin alt edileceğine, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine ve bol kısmetli bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını zayıf görmek kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğini zayıf görmek herhangi bir sorun ile karşılaşmayacağına ve huzurlu ve refah içinde bir hayat süreceğine, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine delalet eder.

Kahve falında ölüyü zayıflamış görmek maddi durumunun gün geçtikçe düzelip hayırlı bir kısmetle yuva kuracağına, ibadetlerini de aksatmayacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının zayıflamış görmek zevki sefa içinde olacağına, problemleri teker teker çözeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir