AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocasını şişman görmek

Kahve falında kocasını şişman görmek

Kahve falında kocasını şişman görmek sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, büyük kazançlar elde ederek uzun yılardan beri hayal ettiği ve hep sahip olmak istediği şeyler için kullanacağına, anne baba duası alınacağına, yapılan ek işler sayesinde kısa sürede borçlardan kurtulacak olan fal sahibinin geleceğini düşünerek yatırımlar yapacağına, dikkatsiz davranışlar yüzünden sevilen bir kimseyi incitecek olan fal sahibinin sonradan pişman olacağı bir duruma kendisini sürükleyeceğine, çok büyük miktarda para elde edeceğine, engel teşkil edeceğine, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına alamet eder.

Kahve falında kocasını şişman gördüyseniz:

  • Bir ihtimal, ortaklıklar,evlilikler veya iş birlikleri açısından da bir deneme-yanılma süreci geçirebilirsiniz.

Kahve falında kocasını şişman görmek girilen işlerde şansın yüksek olacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şişman sevgili görmek büyük miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına, kötü noktalara geleceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşını şişman görmek büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine işarettir.

Kahve falında kendini şişmanlamış görmek yaptığı işlerle çok ses etireceğine, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına alamet eder.

Kahve falında şişman birini dövmek iyi ve kolay geçim halinde olacağına, eğlenceli günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında şişman erkek bebek görmek hem evinde, hem de işinde söz sahibi olacağına, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına yorulur.

Kahve falında zayıf birini şişman görmek aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çok şişman adam görmek hayatının ve planlarının kendi istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, bir uzmana başvurulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir