AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocasını mahkum görmek

Kahve falında kocasını mahkum görmek

Kahve falında kocasını mahkum görmek emeklerinin ve hak ettiklerinin karşılığını alamayacağına, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine, ihtiyacı olan kazanca ulaşacağına, sorunların sürekli artacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, gelir elde edeceğine, iş sahibi olunacağına işaret eder.

Kahve falında kocasını mahkum gördüyseniz:

  • Mantıklı olmayan teklifleri olan kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında kocasını mahkum görmek yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına delalettir.

Kahve falında kendini mahkum olarak görmek huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine ve hayatta çok başarılı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mahkumla konuşmak yapılan hataların yakında telafi edileceğine, ticaret ile uğraşılıyorsa bol kazanç getiren ortaklıklar yapılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mahkum kaçırmak evli olanların eşlerinden kötü muamele göreceğine, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kadın mahkum görmek sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında idama mahkum olmak hayatının bir düzene kavuşacağına, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine inanılır.

Kahve falında mahkum edilmek çok zor duruma düşüleceğine, geçim sıkıntısı yaşanacağına yorulur.

Kahve falında kelepçeli mahkum görmek sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, çok mutlu bir yuva kurulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir