AnaSayfa / Genel / Kahve falında mahkumla konuşmak

Kahve falında mahkumla konuşmak

Kahve falında mahkumla konuşmak işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, sıkıntılarını yakın bir zaman içinde herhangi bir aksilik yaşamadan atlatacağına, hayata karşı bakışının değişeceğine, büyük aksilikler yaşayacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, çok iyi mevkilere geleceğine ve çok saygın bir kişi olacağına, kazancını ve mal varlığını arttırmak için günaha gireceğine, zorlukların yakın zamanda biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mahkumla konuşmak gördüyseniz:

  • Kendinizi kontrol etmekte zorlanabilirsiniz.

Kahve falında mahkumla konuşmak işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına ve zor bir döneme girileceğine, sevinçten deyim yerindeyse havalara uçacağına delalettir.

Kahve falında mahkumun kaçtığını görmek başarısız olacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, gelirinin düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mahkumun tahliye olduğunu görmek gelişim içine girileceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında idama mahkum edilmek kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, elindeki malların gideceğine delalettir.

Kahve falında ölüme mahkum edilmek işlerin çok kötü bir hale geleceğine, maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına alamet eder.

Kahve falında kendini mahkum olarak görmek bunun da fal sahibine sorun olacağına, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine delalettir.

Kahve falında mahkuma sarılmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine delalet eder.

Kahve falında idama mahkum edildiğini görmek para biriktirebileceğine, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir