AnaSayfa / Genel / Kahve falında mahkum edilmek

Kahve falında mahkum edilmek

Kahve falında mahkum edilmek işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve ne kadar emek verilirse o kadar da fazlasının kazanılacağına, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, her türlü kötü kazadan ve kimseden korunacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine yorulur.

Kahve falında mahkum edilmek gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz maddi konularda, kadınsanız duygusal ilişkilerinizde şanslısınız.

Kahve falında idama mahkum edildiğini görmek ömür boyu başarılı olacağına, muradına ereceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına delalettir.

Kahve falında mahkum edilmek hayatın kişiye her nimetini sonuna kadar sunacağına, tatlı yorgunluklar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında idama mahkum edilmek kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında ölüme mahkum edilmek doyasıya hasret gidereceğine, ancak etrafındaki insanların ısrarları ve destekleri ile yeni bir çalışmaya ya da projeye girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mahkum olduğunu görmek merdiven atlayacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, ilerleyeceğine, bilgi sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında mahkum görmek muradına ereceğine ve onunla çok mutlu olacağına, de elinin bollaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendini mahkum görmek şansının ve bahtının açılacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, elinin bollaşacağına, geçim sıkıntısının biteceğine işaret eder.

Kahve falında kadın mahkum görmek hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir