AnaSayfa / Genel / Kahve falında mahkum kaçırmak

Kahve falında mahkum kaçırmak

Kahve falında mahkum kaçırmak kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, rahat nedir öğreneceğine, başarısız ve mutsuz olacağına, iç sıkıntınızın azalacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mahkum kaçırmak gördüyseniz:

  • Size baskı kuran veya zorlayan kişilere dikkat edin ya da aynı hatayı başkalarına yapmadığınızdan emin olun.

Kahve falında mahkum kaçırmak ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, deşarj olacağına tabir olunur.

Kahve falında mahkumun kaçtığını görmek maddi kaynakların hayaldeki eve kavuşmak için yetersiz kalacağına ve enerjisi yüksek, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, malının üstüne mal, parasının üstüne para ekleyeceğine delalet eder.

Kahve falında mahkumun çıktığını görmek bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, zor zamanlar geçirileceğine, bu yüzden falı kapatan kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına işaret eder.

Kahve falında mahkumun tahliye olduğunu görmek zor bir durumun üstesinden gelineceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına yorulur.

Kahve falında ölüme mahkum edilmek iş yerindeki arkadaşlar ile kavgalı bir ortam oluşacağına, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine işaret eder.

Kahve falında idama mahkum olmak eş, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mahkum olan birini görmek kaçırılan fırsatlar yüzünden uzun zamandan beri yapılmak istenen bir projenin askıya alınacağına, arkadaştan görülecek faydaya yorulmaktadır.

Kahve falında tanıdık mahkum görmek bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir