AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini mahkum olarak görmek

Kahve falında kendini mahkum olarak görmek

Kahve falında kendini mahkum olarak görmek büyük üzüntülere sebep olacak ve hiçbir şekilde hayır getirmeyecek bir ilişkiye başlanacağına, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, zarar edilen işlerin yoluna gireceğine, bazı kimselere haksızlık edeceğine, karlı ortaklıklara gireceğine, makam sahibi olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, sevilen birinin elinden tutmak o kişinin evlenmesine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına alamet eder.

Kahve falında kendini mahkum olarak gördüyseniz:

  • Bazı planlara veya düzenlemelere istediğiniz şekle verebileceksiniz.

Kahve falında bir mahkum görmek sorunların, sıkıntıların, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, gönül yaralarının iyileşeceği alamet eder.

Kahve falında mahkumun tahliye olduğunu görmek iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına inanılır.

Kahve falında mahkum arabası görmek çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına ve büyük kazançlar elde edeceğine, geçim derdi yaşayacağına inanılır.

Kahve falında mahkumla konuşmak sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, her gün yeni bir bilgi edinmekle kalmayıp, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine işaret eder.

Kahve falında kendini mahkum olarak görmek heveslerinin de azalacağına, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mahkum edilmek yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına, görmediği yerlere gideceğine tabir olunur.

Kahve falında tekerlekli sandalyeye mahkum olmak güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, emeklerinin boşa gideceğine, zorluğa ve darlığa düşeceğine inanılır.

Kahve falında mahkum olmak yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir