AnaSayfa / Genel / Kahve falında idama mahkum olmak

Kahve falında idama mahkum olmak

Kahve falında idama mahkum olmak hane halkı arasına nifak sokan bir kişinin varlığına ve sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, fal sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine, çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla aklından geçen ve uzun yıllardan beri yapmak istediği her şeyi yapacağına, başarısızlığa düşeceğine, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine ve başarılı bir kişi olacağına, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, kısmetinin ve bahtının kapanacağına, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, moralinin bozulacağına ve yaptıklarının kendisini tatmin etmemesi nedeniyle, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında idama mahkum olmak gördüyseniz:

  • Karışık sinyaller kafa karıştırabilir.

Kahve falında idama mahkum olmak işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında idama mahkum edilmek eşsiz ve güzel duyguların kendisine hediye edileceğine, mutlu ve huzurlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında idama mahkum edildiğini görmek ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına, düzeninin yeniden sağlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin idamını görmek çok mutlu ve güleryüzlü bir insan olacağına, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, fal sahibinin kazancının artacağına işaret eder.

Kahve falında idamı beklemek güzel ve mutlu günler görüleceğine, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine inanılır.

Kahve falında idama gitmek keyfin kaçacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, kötü olayların meydana geleceğine, türlü üzüntüler ile karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında idamdan kurtulmak keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine rivayet eder.

Kahve falında birini idamdan kurtarmak ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, mali olarak sıkıntıya düşeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir