AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçın kel olduğunu görmek

Kahve falında saçın kel olduğunu görmek

Kahve falında saçın kel olduğunu görmek iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, bu sayede girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine, günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine ve yaşlılığında kendini tamamen inancına adayacağına, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına ve yüzün güleceğine, böylelikle sıkıntılarının ve sorunlarının en büyük kaynağını aşma imkânı elde edeceğine, ana baba sözü dinlemeye inanılır.

Kahve falında saçın kel olduğunu gördüyseniz:

  • Kısa bir ayrılık yaşayabilir ya da aldatılabilirsiniz.

Kahve falında saçlarını kel görmek kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, yakın bir zamanda içinde bulunduğu bu kötü durumu düzeltmeye çalışmazsa çok pişman olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saçın yarısını kel görmek tatsızlıkların ortadan kalkacağına, düşmanlıkların biteceğine, iyi konumlara geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kel adamı saçlı görmek yeni gayrimenkuller alınacağına, sağlık sorunlarının son bulacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına yorulur.

Kahve falında saçları kel görmek kendinden emin adımlar atacağına, kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine ve hayatının toparlanacağına yorulur.

Kahve falında saç dökülüp kel kalmak eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, eğer hayatı zaten yolunda gidiyor ve olumlu şekilde sürüyorsa bundan sonrasında da sıkıntıya ve zorluğa düşmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kel olan birini saçlı görmek iş hayatında çok büyük başarılara imza atacağına, iyi işler yaparak ailesinin gözünde değerleneceğine delalettir.

Kahve falında saçlı birini kel görmek başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kel saç görmek işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir