AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçlarını kel görmek

Kahve falında saçlarını kel görmek

Kahve falında saçlarını kel görmek kişinin saygınlığının, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine ve yakın zaman içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, bir sebeple hem öz güven eksikliği yaşanacağına, çıkmaza düşeceğine, içini açmaya karar vereceğine ve bunun için karşısına güzel olanaklar çıkacağına, iyi ve güzel huylarını terk edeceğine, büyük zararlara uğrama tehlikesini atlatacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine delalettir.

Kahve falında saçlarını kel gördüyseniz:

  • Arzuladığınız kişi ya sizi arzu etmiyor olabilir ya da onunla kaçamak yaptığınız zaman arkadaşınızın çevresi tarafından yakalanabilirsiniz.

Kahve falında saç dökülmesi kel olmak eve kapanıp, kendine döneceğine, moralinin, keyfinin yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında saçın kel olduğunu görmek masumluğunu ispat edeceğine, verilen bir sözlerin yaşanan bazı aksiliklerden ötürü bir türlü tutulamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin saçını kel görmek daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine ve paranın bir şekilde elden kaçırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçının bir kısmının kel olduğunu görmek yaşadığı kötü olaylardan ötürü uğradığı zararları ortadan kalkacağına, sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına ve iş hayatında hayırlı ve iyi kazanç sağlayan bir işe girileceğine işaret eder.

Kahve falında saçının tepesini kel görmek işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine delalettir.

Kahve falında kel birini uzun saçlı görmek hayatının iyileşeceğine, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine tabir olunur.

Kahve falında saçı olan birini kel görmek güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine, işinde verimsiz olacağına, özel hayatında sessizleşeceğine işaret eder.

Kahve falında saç dökülmesi kel kalmak iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir