AnaSayfa / Genel / Kahve falında armut kesmek

Kahve falında armut kesmek

Kahve falında armut kesmek gerçek dostluklarına odaklanacağına, çalıştığına değeceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eline geçecek fırsatlara ve şansının yaver gideceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, daha derin bir ruhani hayata sahip olması ile beraber çevresindekilere de inancı hakkında doğru bilgiler vermeyi vazife edineceğine, kötü gününü de paylaşacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına yorulur.

Kahve falında armut kesmek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin iyi taraflarını görmeye çalışıyorsunuz.

Kahve falında armut kesmek çok kötü günler geçireceğine, karşısına yeni imkanlar çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil armut yemek çok rahat bir döneme gireceğine, fal sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında armut ve incir görmek hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, fal sahibinin uyarı alabileceğine rivayet eder.

Kahve falında büyük armut yemek sevgililer arasında yaşanan tartışmaların çözüm bulacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine delalettir.

Kahve falında armut kurusu görmek iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında iri armut görmek çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, evindeki huzurun, anlayışın, sevginin, saygının ve iletişimin bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yaban armudu görmek bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Kahve falında armut elma görmek işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, hatalı yollara sapılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir