AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaban armudu görmek

Kahve falında yaban armudu görmek

Kahve falında yaban armudu görmek tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine ve yeni iş kollarına adım atılacağına, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, anne ve baba ile iplerin kopma noktasına geleceğine, çok kötü günler yaşayacağına, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına ve böylece kendine çeki düzen verme yoluna gideceğine, sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, fal sahibinin sağlığına geri kavuşacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine işarettir.

Kahve falında yaban armudu gördüyseniz:

  • Duygusal konular sizi yavaşlatabilir veya engelleyebilir.

Kahve falında yaban armudu görmek kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, çaresiz insanların çaresi olacak işlere imza atacağına delalettir.

Kahve falında yaban hayvanı görmek işlerini yoluna koyacağına, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına yorulur.

Kahve falında yaban kazı yakalamak kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, yıpranacağına, kendisine olan güveninin azalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yaban mersini yediğini görmek kısa vadede olmasa bile uzun vadede büyük maddi kazanç sağlayacağına, onun zamanını çalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uçan yaban ördeği görmek el açmayacağına, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına işaret eder.

Kahve falında yabanci meyve yemek şansının ve bahtının açık olacağına, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında yaban keçisi yakalamak aydınlık bir yola çıkılacağına, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yabanci bir erkekle iliskiye girmek sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, rahat bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir