AnaSayfa / Genel / Kahve falında ısırılmış armut görmek

Kahve falında ısırılmış armut görmek

Kahve falında ısırılmış armut görmek epey uğraştıktan sonra sorunu biraz düzelteceğine, yüksek makamlara geleceğine ve tuttuğunu koparmak gibi bir yeteneğinin ve zekâsının olacağına, rahatsızlıkların şifa bulacağına, zenginliğinin süreceğine, kazancının azalacağına ve zor duruma düşeceğine, kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden bütün hayallerine kavuşacağına, çok zor durumlara düşeceğine hakkında asılsız dedikodular çıkarılacağına, elinde bulunan imkânları yetenekleri ile birleştirerek çok hayırlı işlere imza atacağına rivayet eder.

Kahve falında ısırılmış armut gördüyseniz:

  • Bazı olayları, konuları ya da işleri farklı şekilde ele almanızda fayda var.

Kahve falında ısırılmış armut görmek yeni bir hayata başlayacağına, kendini dünya malları edinmeye vereceğine tabir olunur.

Kahve falında armut yemek unuttuğu birçok duyguyu bu kişi ile tekrar hatırlayacağına, mevcut hayat koşullarının sekteye uğramadan aynı şekilde devam edeceğine delalettir.

Kahve falında yerden armut toplamak temize çıkacağına, yakın çevresine fikir danışacağına işarettir.

Kahve falında elma ve armut ağacı görmek yaptığı her çalışmada daha çok ses getireceğine, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, kendisine destek olan, hayır yapmayı seven, dini bütün bir eşe sahip olacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş birinden armut almak sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine inanılır.

Kahve falında incir ve armut yemek sonradan da yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, düzenli bir işe girileceğine ve kazancın artacağına tabir olunur.

Kahve falında kurtlu armut yemek işlerinin ve projelerinin kendisine başarı ve zafer getireceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına işarettir.

Kahve falında armut dökmek sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve büyük bir mutluluk yaşatacağına, büyük bir karar verileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir