AnaSayfa / Genel / Kahve falında elma armut ağacı görmek

Kahve falında elma armut ağacı görmek

Kahve falında elma armut ağacı görmek hayatına yeni ve temiz bir sayfa açacağına, iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, korkularının, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, parasız ve aşsız günlerin geride kalacağına, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, mutluluğun ve kazancın daim olacağına tabir olunur.

Kahve falında elma armut ağacı gördüyseniz:

  • Çevrenizdekileri dikkatle dinlemelisiniz.

Kahve falında elma armut ağacı görmek zor günlerini arkasında bırakacağına, şansın ve istikbalin açık olduğuna rivayet etmektedir.

Kahve falında elma ve armut ağacı görmek geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, kendisine kötülük gelmemesi için o kişinin gözetimi altında bulunacağına işaret eder.

Kahve falında armut elma görmek adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine ve refah içinde yaşanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elma armut çalmak dertlerin günden güne artacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elma ve armut toplamak çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, emeklerinin boşa gideceğine işarettir.

Kahve falında elma armut görmek işlerinden feragat edeceğine, işlerini yoluna sokmaya çalışırken daha kötü bir duruma düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında elma ve armut görmek sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına, işlerinin yoluna gireceğine, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elma armut yemek bir süre önce yapılan bir hatadan ötürü kariyer planında büyük bir zarar oluşacağına, maddi imkânlarının azalacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir