AnaSayfa / Genel / Kahve falında armut koparmak

Kahve falında armut koparmak

Kahve falında armut koparmak sorunu kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini görmeyi nasip edeceğine, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, yaşam standartlarının yükseleceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine, daima zinde ve genç kalacağına, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında armut koparmak gördüyseniz:

  • Geçmişle bağlantılı kişilerle diyalog kurmak yeni kazanç kapılarını açabilir.

Kahve falında yeşil armut görmek fesada ve haksızlığa karışacağına, şansın çalışmaya başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölüden armut almak kendine olan güvenini yitireceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, kişinin karşısına çıkan her türlü engeli aşarak, pes etmeden yoluna inanç ve azim içinde devam ederek, istediği başarıya kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında armut elma görmek mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, makamının yükseleceğine, evine haciz geleceğine alamet eder.

Kahve falında armut taşlamak güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında üzüm ve armut görmek herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde aile büyüklerinin araya girmesi ile biteceğine, el attığı birçok işte zarar edeceğine işarettir.

Kahve falında bahçede armut yemek yaşantısının çok daha kolay ve konforlu hale geleceğine, niyetlendiği işlere gireceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında armut şeftali görmek yaşam şartlarının iyileşeceğine, aldığı borçların katbekat artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elma armut görmek diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, işlerinin hafifleyeceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir