AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocasını eski sevgilisiyle görmek

Kahve falında kocasını eski sevgilisiyle görmek

Kahve falında kocasını eski sevgilisiyle görmek sözünü dinleyecek çok sayıda insan olacağına, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, üzüleceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, dertlerinin unutulacağına, insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kocasını eski sevgilisiyle gördüyseniz:

  • Olaylar göründüğü gibi olmayabilir.

Kahve falında kocasının eski sevgilisini görmek problemli durumlardan birinin çözüleceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgili ve kocasını görmek çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, fal sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kocanın eski sevgilisini görmek ün ve itibar sahibi olacağına, ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına tabir olunur.

Kahve falında kocasını eski sevgilisiyle görmek sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, borçlanılacağına tabir olunur.

Kahve falında kocanızın eski sevgilisini görmek alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, zahmet verecek bir durumun ortasında kalınacağına tabir olunur.

Kahve falında eski koca görmek mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında eski kocanın karısını görmek çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölen eski kocayı görmek sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir