AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgili ve kocasını görmek

Kahve falında eski sevgili ve kocasını görmek

Kahve falında eski sevgili ve kocasını görmek övgü dolu sözler işiteceğine ve göğsünün kabaracağına, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına, zarar ettiğini düşünürken bu işten kat be kat gelir elde edeceğine, başarıya ulaşacağına, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, işlerinin hiçbir zaman aksamayacağına, herkesi kendisine hayran bırakacağına, daha büyük başarılar kazandıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgili ve kocasını gördüyseniz:

  • Biraz sakin tonda konuşmakta fayda var.

Kahve falında kocasını eski sevgilisiyle görmek huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına ve geleceğinin kendisine hayır getireceğine, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine ya da kendisini azarlayan kişiye karşılık vereceğine ve bu şekilde insanları vazgeçirmeye ve kendisinden uzaklaştırmaya çalışacağına delalettir.

Kahve falında kocanızın eski sevgilisini görmek çok farklı bir kişi olacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kocanın eski sevgilisini görmek ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine alamet eder.

Kahve falında kocasının eski sevgilisini görmek maddi olanaklarını yitirip, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, zahmet çekilerek ve uzun süre üzerinde çalışılarak hazırlanmış olan bir projenin çok büyük kazanç getireceğine inanılır.

Kahve falında eski sevgili ve kocasını görmek anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski kocasıyla öpüşmek hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, çok zor koşullarda bile çok büyük başarılara imza atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski kocasıyla kavga etmek ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sevdikleri ile birlikte çok büyük bir sorun yaratmadan ortada kavuşacağına yorulur.

Kahve falında eski kocanın öldüğünü görmek huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, mali konularda yeterince dikkatli davranmadığı için sürekli bir dar boğaz yaşayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir