AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocanızın eski sevgilisini görmek

Kahve falında kocanızın eski sevgilisini görmek

Kahve falında kocanızın eski sevgilisini görmek her daim Allah yolunda olacağına, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına, çok hızlı çıkacağı başarı merdivenlerinin geleceğini de erken yaşlarda garanti altına almasına neden olacağına, üstünlük elde edeceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, bu çalışmaya benzer sorunlu işleri çözmek için öne çıkacağına, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, güzel ve huzurlu günlerin geleceğine, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kocanızın eski sevgilisini gördüyseniz:

  • Bazen gereksiz yere kaybedilen zaman çok şey anlamına geliyor.

Kahve falında kocanın eski sevgilisini görmek çok büyük bir acı duyacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında eski sevgili ve kocasını görmek girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, en çetin zorlukların aşılacağına alamet eder.

Kahve falında kocasını eski sevgilisiyle görmek kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, yıpranacağına, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kocanızın eski sevgilisini görmek hayatı boyunca hiçbir şeyin yoksunluğunu çekmeyeceği gibi her şeyden en az ikişer tanesine sahip olacağına, zor, kötü ve hasta günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kocasının eski sevgilisini görmek yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski kocayla konuşmak yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, uzun yıllardan beri hayalini kurduğu şeye yakında kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski kocayla öpüşmek çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine alamet eder.

Kahve falında eski kocasını öpmek uzun yıllar boyunca konuşulacağına, günlerinin rahatlık, konfor, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir