AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski koca görmek

Kahve falında eski koca görmek

Kahve falında eski koca görmek günden güne sorunlarının artacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, çalışmaların günden güne daha da büyük kısmetlerin kapılarını açacağına, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına, kişinin esenlik bulacağına, kısmetin kapanacağına, yatırımların heba olacağına, zorluklarla boğuşulacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında eski koca gördüyseniz:

  • Geçmişe bağlı olaylar duygusal huzursuzluklar yaratabilir.

Kahve falında kocanın eski sevgilisini görmek dertlerinin sona ereceğine ve huzuru bulacağına, kişinin hayal kırıklığı yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında eski kocasıyla kavga etmek yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, büyük bir rahatlama yaşayacağına delalettir.

Kahve falında eski kocayla öpüşmek düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, işlerdeki karın artacağına işarettir.

Kahve falında ölen eski kocayı görmek kendisiyle aynı duruma düşmüş kişilere yardım edeceğine ve onları koruyup kollayacağına, işlerin büyük kazanç sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında eski kocanın öldüğünü görmek iyi bir patron olacağına, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında eski kocasıyla barışmak her kararlarında onların arkasında olacağına, endişe veren durumların düzeleceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına rivayet eder.

Kahve falında kocanızın eski sevgilisini görmek nasibin bollaşacağına, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski kocayla evlenmek ticaretin büyüyeceğine, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir