AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen eski kocayı görmek

Kahve falında ölen eski kocayı görmek

Kahve falında ölen eski kocayı görmek büyük bir zenginliğe ve hayırlı ve güzel şeylere kavuşulacağına, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine, kişinin kendi ailesinden gelecek bir belaya, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına, gittiği yerde de aradığı huzuru bulacağına, her zaman sevgi göreceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, kısmetin açılacağına yorulur.

Kahve falında ölen eski kocayı gördüyseniz:

  • Daha ziyade kişisel problemler karşınıza çıkabilir.

Kahve falında eski kocasını öpmek yorulacağına ve neredeyse mağlubiyetle burun buruna geleceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına inanılır.

Kahve falında eski kocayla öpüşmek attığı her adımda zarara uğrayacağına, üzüntülerinin sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski kocasıyla öpüşmek gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine rivayet eder.

Kahve falında eski kocayı ve ailesini görmek ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, fal sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine alamet eder.

Kahve falında eski kocaya yalvarmak kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski kocanın evlendiğini görmek elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, yeni alanlara yöneleceğine rivayet eder.

Kahve falında eski kocasıyla barışmak maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine ve ahirette çok mutlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski kocasıyla yeniden evlenmek ortaklı işlere girileceğine, dertlerine çare bulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir