AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocanın eski sevgilisini görmek

Kahve falında kocanın eski sevgilisini görmek

Kahve falında kocanın eski sevgilisini görmek hayatının güllük gülistanlık geçeceğine, hayırlı bir çalışma ile muhtaç insanlara destek olunacağına, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, uzun bir zaman önce büyük bir tartışma yaşadığı bir kişinin kendisine kurduğu tuzakları bozacağına, sorunlarının günden güne artacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına, işlerinin de bir düzene oturacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına yorulur.

Kahve falında kocanın eski sevgilisini gördüyseniz:

  • Güven problemine bağlı hareket eksikliği söz konusu olabilir.

Kahve falında kocanın eski sevgilisini görmek yakın bir zaman içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına işarettir.

Kahve falında kocanızın eski sevgilisini görmek iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına işarettir.

Kahve falında eski sevgili ve kocasını görmek yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında kocasının eski sevgilisini görmek yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, huzurlu günler görüleceğine alamet eder.

Kahve falında kocasını eski sevgilisiyle görmek hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, kısmetlerin çoğalacağına, rızkın genişleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski kocayı öpmek ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine işaret eder.

Kahve falında eski kocanın evlendiğini görmek rahat edilecek bir projeye girileceğine, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski kocanın ağladığını görmek hiçbir eksiğinin olmayacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir