AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski kocanın karısını görmek

Kahve falında eski kocanın karısını görmek

Kahve falında eski kocanın karısını görmek gözyaşının kuruyacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine, yorulacağına, yaşadığı yerden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, çevresinde yaşanan ve kendisinin o ana kadar farkında olmadığı bir takım şeylerin ayyuka çıkacağına, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına ve devamının da geleceğine, hatalarını düzelteceğine işaret eder.

Kahve falında eski kocanın karısını gördüyseniz:

  • Hiçbir şey göründüğü kadar kötü olmayabilir.

Kahve falında kocasının eski karısını görmek kişinin davranışlarına ve tutumuna yeniden özen göstererek, üzerindeki kötü imajı sileceğine, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine tabir olunur.

Kahve falında eski kocanın karısını görmek hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında kocasının başka karısı olduğunu görmek aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, elde bulunan mal ve mülkün bir kısmının elden çıkarılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kocanın karısını aldatmasını görmek yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu fal sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına, ilerleyeceğine, bilgi sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kocanın karısını görmek yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, bazı hazırlıkların kişinin tahmininden daha uzun süreceğine delalettir.

Kahve falında kocanın karısını dövdüğünü görmek yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, fal sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına alamet eder.

Kahve falında kocası karısını aldatmak kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine, içine kapanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kocasının karısını aldattığını görmek sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir