AnaSayfa / Genel / Kahve falında armut pişirmek

Kahve falında armut pişirmek

Kahve falında armut pişirmek işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına, saf güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakıp, büyüleyeceğine, akılsızca davrandığı için geleceğini tehlikeye atacağına, bekar iseniz bir kadınla yakınlık kurmaya, hasretliğin biteceğine, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, kişinin hayatında olumlu gelişmeler ve hayırlı yenilikler yaşanacağına, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine, nasibin bollaşacağına işarettir.

Kahve falında armut pişirmek gördüyseniz:

  • Evde veya evle ilgili beklenmedik değişiklik ya da düzenlemeler sizin yararınıza sonuçlanabilir, endişelenmeyin.

Kahve falında armut pişirmek mülkiyetinin de artacağına, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dalından armut almak kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine ve kariyerinde çok büyük bir adım atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sulu armut yediğini görmek bazı yorumculara göre ise de kişinin ahirete göç edeceğine, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine tabir olunur.

Kahve falında muz ve armut görmek yaşamının yoluna gireceğine, işlerinin açılacağına, istediği her şeyi kolayca alabileceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına işaret eder.

Kahve falında nar ve armut görmek mutlulukla dolu günlerin etkisiyle işte de başarı sağlamaya, her zaman kendinden emin, hoşgörülü biri olunacağına, kısmetlerin ve işlerin açılacağına işarettir.

Kahve falında armut üzüm görmek işlerin çok iyiye gideceğine, rızkının eksileceğine, işlerinin duracağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil armut yemek verilecek kötü ve başarısız kararlar yüzünden maddi sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına yorulur.

Kahve falında beyaz armut görmek kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir