AnaSayfa / Genel / Kahve falında sulu armut yediğini görmek

Kahve falında sulu armut yediğini görmek

Kahve falında sulu armut yediğini görmek topluluk içinde küçük düşmeye ve utanmaya, içini açmaya karar vereceğine ve bunun için karşısına güzel olanaklar çıkacağına, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine, para sıkıntısı çekmeyeceğine ve rahatının yerinde olacağına, özellikle maddi fırsatları kaçırmayacağına işaret eder.

Kahve falında sulu armut yediğini gördüyseniz:

  • Bazı konularda gereken takdiri görmediğinizi düşünebilirsiniz.

Kahve falında sulu armut yediğini görmek kazancının yakın zaman içinde gitgide daha da azalacağına, onlara uyarak ve inanarak çok zorda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sulu armut yemek ekonomik şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına işarettir.

Kahve falında sulu armut görmek aile bireylerinin çok üzüleceğine, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında armut yediğini görmek eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, güzel günler için çalışılacağına, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil armut yediğini görmek bir sebeple hem çok şaşıracağına, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine işarettir.

Kahve falında başkasının armut yediğini görmek işinde yükseleceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, hasret kaldıklarına kavuşacağına delalettir.

Kahve falında sulu bahçe görmek çok büyük başarılar elde edeceğine, ideallerine ve isteklerine ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında sulu köfte yapmak iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, ancak kişinin bu sıkıntı sonrasında özeleştiride bulunarak, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir