AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin yüzünün çirkinleştiğini görmek

Kahve falında birinin yüzünün çirkinleştiğini görmek

Kahve falında birinin yüzünün çirkinleştiğini görmek hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine, rakiplerinin üzüleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve hayırlara vesile olacağına, iş ve ev değişikliğine yorumlanırken, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, daha kolay bir hayata kavuşacağına, yeni işlere atılacağına, sermaye elde edeceğine, rızkının azalacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine işaret eder.

Kahve falında birinin yüzünün çirkinleştiğini gördüyseniz:

  • Duygusal konular üretkenliğinizi olumsuz etkileyebilir.

Kahve falında başkasının yüzünü çirkin görmek çok bereketli ve verimli bir dönem yaşayacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine yorulur.

Kahve falında birinin yüzünü çirkin görmek projelerinin ve fikirlerinin istediği beğeniyi görmeyeceğine, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına işarettir.

Kahve falında çirkin yüzlü insanlar görmek kısmetinin kendinden yana olacağına, yüzünün güleceğine, yaşanan ayrılık ve hasret gibi duygulara çözüm bulunması için önayak olacağına rivayet eder.

Kahve falında yüzünün çirkinleştiğini görmek durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çirkin yüzlü adam görmek geniş bir ev satın alacağına, rızkın da aynı oranda çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında çirkin erkek yüzü görmek yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına ve hayırlı bir kısmet bulup hayal ettiği gibi bir düğünle evleneceğine, geçimini daha rahat sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında aynada yüzünü çirkin görmek patron koltuğunda oturacağına ve çok iyi noktalara geleceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin yüzünü çirkin görmek özgüvenini yitirerek bir süreliğine iç dünyasına kapanarak yaşayacağına, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir