AnaSayfa / Genel / Kahve falında yakışıklı birini çirkin görmek

Kahve falında yakışıklı birini çirkin görmek

Kahve falında yakışıklı birini çirkin görmek işlerinin her zaman yolunda gideceğine, çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, fal sahibinin dost meclislerinde arkadaşları ile toplanacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği bir bebeğe kavuşacağına, sabit kalması yani ne büyümesi ne küçülmesi fal sahibinin hayatının bazen sıkıntılı, bazen de rahat geçeceğine, ev veya arsa almak için girişimlerde bulunulacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine, kendisine başarı ve mutluluk getireceğine delalettir.

Kahve falında yakışıklı birini çirkin gördüyseniz:

  • Bir teklif alabilirsiniz.

Kahve falında yakışıklı birini çirkin görmek kendisinin başarılarını duymuş olan bir kişi sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, sevimsiz bir kişi ile kurulmuş bir ortaklıkta zor zamanlar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında uzun boylu yakışıklı erkek görmek işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında genç yakışıklı erkekle öpüşmek sıkıntılarının ve sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine ve maddi olarak büyük bir darbe alacağına inanılır.

Kahve falında sevgiliyi yakışıklı görmek sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına delalet eder.

Kahve falında yakışıklı erkekle öpüşmek etrafındaki kişilere de yardım edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında tanımadığı yakışıklı bir erkek görmek sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, gururlu bir hayat süreceğine ve prensiplerinden taviz vermeden kendi bildiği gibi düzgün bir şekilde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kocasını yakışıklı görmek başına gelen kötü olaylardan ötürü yıpranacağına, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine inanılır.

Kahve falında tanımadığın yakışıklı erkek görmek parasız günler geçireceğine, aç kalacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir