AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeğini çirkin görmek

Kahve falında bebeğini çirkin görmek

Kahve falında bebeğini çirkin görmek yarınlarının dünlerini aratmayacağına, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, hataların telafi edileceğine, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, rahata ereceğine, mutlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bebeğini çirkin gördüyseniz:

  • İsteklerinizi elde etmenin daha başka yolları da var.

Kahve falında çirkin bir erkek bebek görmek hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında doğacak bebeğini çirkin görmek dini bütün biri olarak yaşadığı hayatı başkaları için de güzelleştirmeye çalışacağına, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan fal sahibinin iş yatırımları yapacağına yorulur.

Kahve falında çok çirkin bebek görmek çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde fal sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çirkin erkek bebek doğurmak yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla uğraşacak gücünden ve inancından olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çirkin bebek emzirmek anne babanın birbirine düşeceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına inanılır.

Kahve falında bebeğini çirkin görmek işlerinin, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına, imkanlarının çoğalacağına ve hayatının kusursuz hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çirkin bebek doğurmak büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine delalet eder.

Kahve falında çirkin bebeğinin olduğunu görmek yapmaya çalıştığı şeyler hatalı adımlar atacağına, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir