AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocasının başka kadından çocuğu olduğunu görmek

Kahve falında kocasının başka kadından çocuğu olduğunu görmek

Kahve falında kocasının başka kadından çocuğu olduğunu görmek vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, hiç hayal edilmeyecek mevkilere terfiler alınacağına, ünleneceğine, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, yaşadığı yerden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, yol yordam öğretileceğine ve bazı konular hakkında bilinen şeylerin anlatılarak tecrübe sahibi olması sağlanacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, yetki ve söz sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kocasının başka kadından çocuğu olduğunu gördüyseniz:

  • Zekanızı kullanarak birçok konuda kıskançlık çekebilecek derecede büyük başarılar kazanabilirsiniz.

Kahve falında kocasının başka kadından çocuğu olduğunu görmek ortak olarak gireceği bir işte kazanç sağlayacağına, başına uğursuzluklar geleceğine delalettir.

Kahve falında kocanın başka kadınla görmek çok hızlı bir şekilde müdahale etmesine rağmen sorunun bir türlü çözülememiş olduğuna ancak daha sonra biraz daha sabır ve gayret ile sorunu tamamen ve hiçbir zarara uğramadan ortadan kaldıracağına, sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine tabir olunur.

Kahve falında kocanı başka kadınlarla görmek zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında kocasını başka kadınla öpüştüğünü görmek onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, kişinin hiçbir konuda doğru adımlar atamayıp kendisini zora sokacağına delalet eder.

Kahve falında kocasını yatakta başka kadınla görmek sağlık problemleri içinde olacağına, ardından konu üzerinde düşünüleceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kocasını başka kadınlarla görmek isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kocasının başka kadınla ilişkiye girdiğini görmek İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına ve hayatını yeni baştan düzenleyeceğine, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kocasının başka kadınla aldattığını görmek sorun yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir