AnaSayfa / Genel / Kahve falında evli kadının kocasıyla evlendiğini görmek

Kahve falında evli kadının kocasıyla evlendiğini görmek

Kahve falında evli kadının kocasıyla evlendiğini görmek tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına,verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, büyük sorumluluklar alacağı bir mevkiye yükseleceğine, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, onlarla iyi geçim halinde olacağına, daha sık bir araya geleceğine, bereketin geleceğine, bolluğun sürekli olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evli kadının kocasıyla evlendiğini gördüyseniz:

  • Maddi açıdan daha olumlusunuz.

Kahve falında evli kadının kocasıyla evlendiğini görmek eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, işyerine yüklü miktarda para sokacağına işarettir.

Kahve falında kocasını başka kadınla evli görmek ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, yakın bir akrabayla sevilen bir hobi üzerinden giderek bir iş kurulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kocasını başka bir kadınla evli görmek çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, yarardan çok zarar getireceğine, kalp kırıklığına neden olacağına delalettir.

Kahve falında evli kadının evlendiğini görmek herhangi zarara uğramayacağına, iş hayatında çok güzel işler yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evli bir erkeğin başka bir kadınla evlendiğini görmek mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine, parasız günler geçireceğine, aç kalacağına alamet eder.

Kahve falında evli bir kadının evlendiğini görmek elinin darlaşacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evli kadının tekrar evlendiğini görmek sahip olduklarını başkaları ile de paylaşması sonucunda her zaman daha da bereketli bir hayat süreceğine, projelerinin beklediği ilgiyi ve takdiri alacağına işarettir.

Kahve falında evli bir kadının başkasıyla evlendiğini görmek uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, tartışmaların sona ereceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir